Despre producator Lepu Medical

Lepu Medical Technology ( Beijing ) Co., Ltd a fost înființată în 1999. Este specializată în dezvoltarea, fabricarea și comercializarea dispozitivelor și echipamentelor medicale de înaltă tehnologie.

Astăzi, Lepu Medical a devenit o companie lider mondial de tehnologie medicală în domeniile intervențiilor cardiovasculare, bolilor structurale ale inimii, managementul ritmului cardiac, anestezie și îngrijiri critice, diagnostic in vitro și chirurgie generală cu produse care includ stenturi coronariene, catetere cu balon de dilatare, intervenționale. accesorii, dispozitive de ocluzie, valve cardiace mecanice, catetere de electrofiziologie, stimulatoare cardiace, echipamente și biomarkeri de diagnostic in vitro, sisteme DSA și capsatoare chirurgicale. În 2009, Lepu Medical a devenit publică cu succes și a fost listată pe piața bursieră Chinext Shenzhen (cod bursier: 300003).


Pentru mai multe informatii accesati pagina producatorului din urmatorul link: https://en.lepumedical.com/
Daca doriti si alte produse care nu se regasesc in oferta succinta a noastra, va rugam sa ne contactati si vi le vom pune la dispozitie si prin sistemul nostru de RATE FARA DOBANDA.

Importator exclusiv dispozitive medicale LEPU: 

SC DEFIRO MEDIA PRODUCTION SRL. Sediul în Bd Pipera nr.1/VII, clădirea Nord City Tower, Localitatea Voluntari, Jud Ilfov, CP 077190, Email:contact@defiromed.com Tel: 0746782400.